Adrian Copcea, medic primar specializat pe diabet, nutriţie, boli metabolice, a prezentat trei ponturi pentru minimizarea „pagubelor” provocate de mesele îmbelșugate de Revelion.

Mesele de sărbători pot fi „ținute sub control”. FOTO: Shutterstock
Medicul nutriționist Adrian Copcea propune trei idei de „damage control”, de minimizare a pagubelor provocate de mesele îmbelșugate de Crăciun și de Anul Nou. „E vorba de ce trucuri mai poţi aplica să nu pui multe kilograme de sărbători…Şi m-am gândit la 3 din ele pe care l-am aplicat eu şi poate vă inspiră”, a explicat el.
Legumele
„LEGUMELE. Sună plicticos şi banal, dar ca să mai atenuezi un pic din pagube e bine cumva să te concentrezi pe ideea: “hai să pun şi legume la masă”. Legumele sunt dintre ultimele preferate ale acestei perioade, care e cu multe alimente grase şi cu multe deserturi calorice. Ştiţi. Putem cu toţii număra cărnurile grase, cozonacii şi…
Citește mai mult – Sursa Google News
Reclamatii & report: medialux85@gmail.com