IGSU atrage atenția asupra riscului de incendiu în bucătărie și oferă câteva măsuri esențiale de siguranță, menite să prevină situațiile de urgență și să reducă pericolele la care pot fi expuse locuințele.
IGSU a transmis câteva sfaturi pentru a evita incidentele în bucătărie FOTO Shutterstock
Pentru a diminua riscul de incendiu, este important ca mâncarea să nu fie lăsată nesupravegheată pe aragaz, instalațiile de gaz să fie verificate periodic, iar filtrele hotei să fie curățate de grăsime.
Iată câteva măsuri de siguranță care te pot ajuta să previi riscul de incendiu în bucătărie:
Nu lăsa mâncarea nesupravegheată
Chiar și câteva minute de neatenție pot duce la incendii. Rămâi în apropierea aragazului sau cuptorului atunci când gătești.
Fii atent la uleiul încins
Uleiurile pot lua foc foarte repede la temperaturi înalte. Dacă un vas cu ulei ia foc, NU folosi apă pentru a-l stinge!…
Citește mai mult – Sursa Google News
Reclamatii & report: medialux85@gmail.com