O întâlnire unică, marcată de o premieră chiar şi pentru Suveranul Pontif, pentru că a fost pentru prima dată când, în Piaţa Sf. Petru, acesta a binecuvântat mâncarea. Produsele româneşti care păstrează gustul de altădată se prepară pe Valea Ghimeşului şi datorită gustului deosebit au ajuns cunoscute inclusiv la Vatican.
Papa a binecuvântat mâncarea. FOTOGRAFII: Facebook/ Degustarium
Românii care au devenit celebri după ce i-au adus brânză Papei
Petru Pal şi cei doi copii, Ramona şi Damian, au decis să facă cunoscute reţetele vechi de produse de casă şi au deschis la început un punct de degustare cu câteva preparate, în localitatea Ghimeş-Făget, la graniţa dintre judeţele Harghita şi Bacău, informează Agerpres. Au fost foarte apreciate, apoi tot mai solicitate.
Citește și – Moment impresionant la…
Citeste tot articolul – Sursa Google News
———————————-
Știrile sunt preluate de la ziare locale. Nu ne asumăm responsabilitatea pentru conținut nici drepturi asupra conținutului. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra contact: botosaniexpres@gmail.com
Cititi Termeni si Conditii